sg
Publicerad
Skrivet av : 
sunna
Kategori
Nyheter

September inleds med två nyanställda

Vi inleder hösten med att välkomna två nya talanger till Sunnas kontor genom Sofia, ekonomichef i Åre och Sara, projektledare i Göteborg.


Sofia Klacksell, Ekonomichef

I takt med att Sunnas projektportfölj växer snabbt och flera tillstånd erhållits för att inleda byggnationen av storskaliga solcellsparker i landet förstärker vi nu teamet med ytterligare två medarbetare.

Sofia Klacksell har gedigen erfarenhet av ekonomiroller från industri- och fastighetssektorn, och kommer senast från en roll som koncernredovisningsspecialist på Diös Fastigheter. Sofia kommer ombord som Sunnas ekonomichef med bas i det stadigt växande kontoret i Åre.

Sara Öberg ansluter till projektteamet i Göteborg som projektledare, där hon kommer att bli ett värdefullt tillskott för att Sunna ska kunna realisera de projekt som är redo för byggnation.

Sara Öberg, Projektledare

Sara har fram tills nu arbetat som projekteringsledare på JM och är dessutom en av landets främsta mountainbike-cyklister med en nordisk mästerskapstitel i bagaget.

Utöver dessa nya tillskott till teamet är vi även glada att meddela att både Filippa Larsson och Gabriella Edebo, som båda arbetat som trainee på Sunna parallellt med sista året universitetsstudier, nu efter sommaren kommit ombord på heltid. Filippa är numera anställd som affärsutvecklare med fokus på projektutveckling och Gabriella kommer att lägga sin tid på att få Sunnas första solpark drift och därefter sköta övervakningen som asset manager i kombination med ansvar för Sunnas PR.

Filippa Larsson, Affärsutvecklare och Gabriella Edebo, Asset manager & PR

Följ oss