sg

Vill du jobba med framtidens energi?

Vi på Sunna bygger solcellsparker på redan exploaterade platser som inte konkurrerar med djur och natur. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till framtidens hållbara energiförsörjning och tillsammans med oss skapa förutsättningar för ett mer hållbart samhälle. 

Vår kultur bygger på stolthet och ansvar. Vi vet att vi behöver agera nu för att skapa förändring framåt. Genom att tänka långsiktigt skapar vi förutsättningar för ett mer hållbart samhälle, både för människa och miljö. Vi är stolta över att vara en viktig del av klimatomställningen. Eftersom vi vilar på en trygg och stabil grund, vågar vi också vara modiga. Det innebär att vi vågar gå ett steg längre än andra och göra saker annorlunda. Vi är nyfikna på vår omgivning, lyhörda och vill alltid veta mer.

Sunna har sitt huvudkontor i Åre, men vi har även kontor i Stockholm och Göteborg. Vi har en remote-first policy och skapar förutsättningar för våra medarbetare utifrån denna.

SUNNA_TEAM_WEBBSIZE-1

Lediga tjänster

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med en spontanansökan. Maila CV och personligt brev till cv@sunnagroup.com.

Nyheter

Här finns vi

5_Sunna_Aneo

Kontor

Åre: Huvudkontor
Stockholm
Göteborg
Remote
Hybrid

Kontakt

Email
info@sunnagroup.com

Telefon
+46 73-317 38 76

Organisationsnummer
559280-7639

Följ oss