sg
Publicerad
Skrivet av : 
sunna
Kategori
Nyheter

Teamet förstärks ytterligare med projektchef och trainee

2023 har för Sunnas del inletts med en mängd stora nyheter som vi ser fram emot att berätta mer om inom kort, och en av dem är att vi fått ytterligare förstärkning till teamet.


Linnéa Johansson, Projektchef

Linnéa Johansson är en senior projektledare med erfarenhet från solcellsbranschen som nu kliver in som Sunnas Head of Projects. Hon är baserad i Göteborgsområdet och kommer att jobba nära projektteamet med att realisera våra kommande projekt, där Skogsmusen på 14 MW utanför Gislaved är först ut.

Utöver det är vi även väldigt glada att välkomna Filippa Larsson ombord som parallellt med sitt examensarbete inom agrivoltaics kommer att arbeta som trainee hos oss.
Filippa läser sista året till civilingenjör i industriell ekonomi vid Luleå Tekniska Universitet och kommer att spendera det mesta av sin tid på Sunnas kontor i Stockholm och Åre under våren.

Filippa Larsson, Trainee

Examensarbetet syftar till att undersöka hur vi i Sverige kan kombinera solparker med jordbruk och vad som krävs strategiskt för att agrivolatiska system ska kunna bli lönsamma samt gynna landets försörjning av både livsmedel och energi.

Varmt välkomna ombord Linnéa och Filippa!

Följ oss